Hetero voi kiihottua samasta sukupuolesta

Hetero voi kiihottua samasta sukupuolesta

Kun nainen kiihottuu toisesta naisesta, tekeekö se hänestä lesbon?

On ihan normaalia, että hetero voi fantasioida seksistä samaa sukupuolta olevan kanssa. Fantasia on mielikuvia ja ajatuksia, jotka kiihottavat. Fantasiaa ei välttämättä halua edes viedä käytäntöön, vaan se voi olla stimuloivaa ajatusleikkiä. 

Päädyin keskustelemaan aiheesta Helsinki Pridessa sen jälkeen, kun olimme nähneet paljaat rinnat. Voiko heteroksi itsensä määrittelevä nainen kiihottua naisen rinnoista vai onko siinä peräti jotain hävettävää?

On erikoinen ajatus, että heteron pitäisi viihtyä vain "heterolokerossa". 

Olenko hetero, jos kiihotun samasta sukupuolesta?

Jokainen määrittelee oman seksuaalisen identiteettinsä itse. Heteroksi itsensä määrittelevä voi aivan hyvin kiihottua ajatuksesta harrastaa seksiä samaa sukupuolta olevan kanssa.

Hetero voi myös käytännössä harrastaa seksiä samaa sukupuolta olevan kanssa. On esimerkiksi paljon heteromiehiä, jotka harrastavat seksiä miesten kanssa. Heillä on kuitenkin oikeus määritellä itsensä juuri siihen identiteettiin, jonka he kokevat omakseen.

Ajattele heterolokeron ulkopuolelta

Ihmisillä on taipumus luoda lokeroita. Seksuaalisuus ei välttämättä voi hyvin lokerossa. Kurkkaa rohkeasti lokeron ulkopuolelle.   

Kaikki teot, jotka lisäävät omaa seksuaalista nautintoa mutta eivät loukkaa ketään, ovat mielestäni ihmiselle hyväksi. 

Varaa aika seksuaalineuvontaan, jos haluat keskustella seksuaalisesta identiteetistä, häpeästä tai fantasioista.

Ei viestejä
Etsi