Maailman seksikkäin mies kertoo, miten paransi kehonkuvaansa

Maailman seksikkäin mies kertoo, miten paransi kehonkuvaansa

"Olen vähän ylipainoinen mies uikkareissa, ja kehun aina kovasti itseäni ja sitä, kuinka tiedän olevani maailman seksikkäin. On tärkeää, ettei ajattele itsestään pahaa." (Matteus Degerman MeNaisissa 15.12.2021)

Monet asiakkaani, niin miehet kuin naisetkin, kokevat ongelmia kehonkuvansa kanssa. Heidän sisäinen puheensa on kriittistä, jopa musertavaa.

Selailin parin viikon takaista MeNaiset-lehteä, ja silmiini osui juttu kylmäuintia harrastavasta Matteus Degermanista. Lähetin Matteukselle viestin Instagramissa ja pyysin kertomaan, miten hän onnistuu näkemään itsensä niin myönteisesti.

Voisinko minä tai lukijat oppia jotain hänen ajatuksistaan?

"On pakko myöntää, että positiiviseen kehokuvaan on eniten vaikuttanut kannustus, hyväksyntä ja rakkaus. Aiemmin minulla oli tapana puhua ja ajatella itsestäni rumasti. Nykyisessä parisuhteessani vaimoni on siitä melko tiukkana, että ensinnäkään niin ei puhuta lastemme kuullen.

On kyllä aivan älytön voimavara, kun tulee rakastetuksi omana itsenään. Jos noin fiksu tyyppi pitää minua ihanana, sen täytyy olla totta! Haluan näyttää esimerkkiä kolmelle lapsellemme, että heidän ei tarvitsisi kamppailla itsetunnon kanssa.

Itseään ei myös tarvitse ottaa niin vakavasti. Tämä on vain elämää. Tekemällä ja toistamalla oppii.

Huomaan, että oma ajatteluni on muuttunut vuosien kuluessa. Ajattelen paljon positiivisemmin itsestäni ja muista. Kun ihmisessä on persoonaa ja huumoria, ei siinä lähde etsimään mitään vikoja. Fiksu ja persoonallinen ihminen on seksikäs.

Eniten itsessäni pidän itse asiassa asioista, joista ennen pidin vähiten. Vaimoni tykkää tosi paljon ihmisten pienistä oudoista jutuista. Tätä myötä olen oppinut pitämään tavastani huokailla, eriparisista silmistäni ja etuhampaistani. Ne tekevät minusta minut.

Kehoni on melko vahva ja se on mahdollistanut elämässäni paljon asioita. Vaikka olen tällainen uimahyppyjen tornado ja seksikäs biitsimies etenkin lumituiskussa, seksikkäintä on silti huumorintajuni ja uteliaisuuteni elämää kohtaan."

​Kiitos Matteus!

Ei viestejä
Etsi