Käyttö- ja toimitusehdot

Kauppa - Lupanauttia.fi

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Tmi SatuKaarina/Lupanauttia.fi, y-tunnus 2033614-2, myy verkkokursseja täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja ulkomaille. Verkkokurssien hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätän oikeuden hintojen muutoksiin.

TILAAMINEN

Verkkokurssit tilataan osoitteesta lupanauttia.fi/kauppa ostoskorin kautta. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

MAKSAMINEN

Verkkomaksujen maksunvälittäjänä toimii Stripe, joka on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksu tapahtuu Stripe Checkout -palvelussa, jonka jälkeen palaat takaisin verkkokauppaan. Kun maksat Stripen tarjoamilla maksutavoilla, hyväksyt Stripen ehdot, jotka löydät täältä.

TOIMITUS

Verkkokurssien materiaalit toimitetaan tilaajan sähköpostiin sovitun aikataulun mukaisesti. Peruutusoikeus 14 vuorokautta on voimassa siihen asti, kunnes kurssin ensimmäinen materiaali toimitetaan. 

PERUUTUSOIKEUS 

Digitaalisella sisällöllä on lain mukaan 14 vuorokauden peruutusoikeus. Tilaaja antaa ennakkosuostumuksen siihen, että sisällön toimittaminen voi alkaa peruutusaikana. Tilaamalla verkkokurssin hyväksyt, että peruutusoikeus päättyy, kun verkkokurssi alkaa.

Reklamaatiotapauksissa pyydän olemaan yhteydessä minuun. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

IMMATERIAALIOIKEUDET

Verkkokurssien sisältämien materiaalien omistusoikeus kuuluu Tmi SatuKaarinalle (Lupanauttia.fi). Verkkokurssien sisältämän materiaalin oikeudet kuuluvat edellä mainitulle. Materiaalin tai sen osien jakelu ja osittainen kopiointi muuhun kuin lain sallimaan yksityiseen käyttöön ilman tekijänoikeuden haltijan lupaa on korvaus- ja rangaistusvastuun uhalla kielletty.
Etsi