Sähköpostikurssi:
Tunne tarpeesi ja elä täyttä elämää

Tuntuuko, että et elä täysin itsesi näköistä elämää? Torkutatko elämääsi sen sijaan, että olisit täysin hereillä ja oman elämäsi ohjaksissa?

Osallistu 4 viikon sähköpostikurssille ja opi tuntemaan tarpeesi sekä kommunikoimaan niistä. Kurssi alkaa perjantaina 14.7.2023.

Kenelle sähköpostikurssi on tarkoitettu?

Kurssi on tarkoitettu sinulle, josta tuntuu, että et elä täysin itsesi näköistä elämää. Elämääsi ohjailevat muut voimat; muiden tarpeet tai uskomukset siitä, miten elämää pitäisi elää. 

Sinun on vaikeaa sanoittaa omia tarpeita ja asettaa rajoja. Sinun on vaikeaa sanoa kyllä omille tarpeille ja ei muiden tarpeille, joita et halua toteuttaa. 

Miksi kurssille kannattaa osallistua?

Kurssilla opit tuntemaan tarpeesi ja kommunikoimaan niistä. Teet matkan tarpeiden maailmaan. Pohdit, mitkä tarpeet ovat itsellesi tärkeimpiä. 

Saat työkaluja unelmoimiseen ja tavoitteiden asettamiseen. Millaista elämäsi on, kun tarpeesi toteutuvat? 

Miten kurssi toimii?

  • Saat 4 viikon ajan joka perjantai sähköpostiisi tehtäviä tarpeisiin liittyen. Sinun ei tarvitse rekisteröityä minnekään. 
  • Ensimmäinen sähköposti lähetetään 14.7. ja viimeinen 4.8.2023. 
  • Tehtävät ovat sinua itseäsi varten ja niitä ei tarvitse palauttaa mihinkään. Voit tehdä tehtäviä laiturinnokassa, puistonpenkillä tai säilyttää ne syysiltoihin. 

Mitä kurssi maksaa?

Tunne tarpeesi ja elä täyttä elämää -sähköpostikurssin hinta on 11,90 euroa eli alle 3 euroa / viikko (sis. alv 24%).

Maksaa voit pankki- tai luottokortilla tai 30 päivän Klarna-laskulla.
Sähköpostikurssi
Tunne tarpeesi ja elä täyttä elämää
  • 4 viikkoa, 4 sähköpostia
  • Uusi sähköposti ja tehtäviä joka perjantai
  • Ei rekisteröitymistä, materiaalit suoraan sähköpostiin
  • Tee tehtävät viikoittain tai kerää itsellesi työkirja
SÄHKÖPOSTIKURSSI 14.7.–4.8.2023
TUNNE TARPEESI JA ELÄ TÄYTTÄ ELÄMÄÄ
11,90
4 viikkoa, 4 sähköpostia
Hinta sisältää alv 24%.

Kurssin järjestäjä

Perustin sähköpostikurssin, koska missioni on auttaa ihmisiä nauttimaan elämästään ja seksuaalisuudestaan. Olen lyhytterapeutti, seksuaalineuvoja ja kulttuurihyvinvoinnin asiantuntija.

Tunne tarpeesi ja elä täyttä elämää -sähköpostikurssi perustuu satoihin asiakastyötunteihin sekä tehtäviin ja kysymyksiin, jotka ovat asiakkaitani auttaneet.

Tiedän myös omasta kokemuksesta, että omien tarpeiden ja hyvinvoinnin ohittaminen voi johtaa tyytymättömyyteen, kyynistymiseen ja uupumiseen. 

Ajattelen, että meillä on vain tämä yksi elämä ja siitä kannattaa tehdä niin hyvä kuin mahdollista. Omien tarpeiden havaitseminen on myös matka omaan autenttiseen itseen ja siihen, kuka sinä olet ja mitä sinä tarvitset.

Tunne tarpeesi ja elä täyttä elämää -sähköpostikurssi alkaa perjantaina 14.7.2023 ja kestää neljä viikkoa. Tervetuloa!

<3:lla Satu Lehtinen

PS. Mikään ei muutu, jos mitään ei muuta!
Etsi